ZONGULDAK / MERKEZ - Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu

Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu

Yeşil Mahalle Esen sok. No29 Zonguldak
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, yaratıcı,dünyaya uyumlu,sorunlara çözüm getiren,girişken,yurtsever,yüksek donanımlı,üretken,ahlaklı,dinamik,öğrenmeyi seven,bireylerinin yetiştirildiği okullardan olmaktır.
Misyon
• Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkları önemsemeyen bir ortamda, • Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, • Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Yabancı dil ağırlıklı ve • Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz sportif alanlarda başarıya imza atmıştır.Nentbol il 2.si olarak İlimizi İl dışında temsil edecektir.
08:50/15:10
Kız Yıldız Voleybol Erkek Futsal